fbpx

De trainingen van Your Motor Skills zijn persoonlijk, praktisch en intensief. De leerzame trainingsdag bestaat uit een stuk theorie, training en een het geleerde onder begeleiding in de praktijk brengen. We beginnen de dag met koffie of thee en het voorstelrondje. Hierna een klein stukje theorie, want het is de bedoeling dat we gaan rijden.
We gaan oefenen op 2 verschillende terreinen.
De lunch is bij de training inbegrepen. En afsluitend gaan we nog een stuk kronkelweg rijden en eindigen we met een evaluatie.

De bochtentraining wordt gegeven op (delen van) de openbare weg. Waarom niet op een afgesloten circuit? Op een circuit ligt veelal speciaal asfalt, veel grip en mooie bochten. In de praktijk zal je dit niet snel tegenkomen. Grind of stukjes zand in de bocht, hobbelig asfalt of stenen die niet helemaal vlak zijn. Door de bochten op deze stukken weg te trainen ben je beter voorbereid op het "echte" rijden. Een andere belangrijke reden is dat jouw motor niet verzekerd is op een circuit, een training volgen en daarbij schade rijden heeft dan extra nare gevolgen. Ook dat is een reden die wij bij Your Motor Skills hebben benoemd om de training op de door ons geselecteerde stukken te rijden.

De groep is minimaal 5 en maximaal 8 man groot.

Locatie Haarlem

Tijdens de trainingen nemen wij de door het RIVM gestelde adviezen en noodzakelijke maatregelen over.
Ook wij nemen corona serieus.
We houden 1,5 meter afstand tot elkaar, ook tijdens de pauzes en tijdens instructies.


Bij te weinig aanmeldingen kan de training verplaatst worden naar een andere dag


 

Je kan je opgeven via whatsapp 0642-228224, telefonisch via het zelfde telefoonnummer of via email naar adres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 


Je kan je ook opgeven door het formulier hiervoor in te vullen.
Inschrijf formulier training